Ferie på Mallorca

Nogle af de største rejsebureauer med tilbud på ferie på Mallorca:

Bravo Tours

Apollo

Falk Lauritsen

FDM travel

Turen går til Mallorca

Turen går til Mallorca

Læs mere om Mallorca i rejseguiden “Turen går til Mallorca, Menorca & Ibiza”.

Fås også som e-bog.

 

Mallorca

Puig Major Mallorca

Hvis du vil opleve hele Mallorca, må du belave dig på, at rejse derned flere gange. Mallorca kan ikke opleves på blot én ferie, men Mallorca kan besøges mange gange, uden at man opdager at man er på den samme ø. Selvom Mallorca er populært rejsedestination, så behøver man ikke bevæge sig langt væk fra kysten og ind i landet for at finde det uspoleret og lokale Mallorca. Mallorcas natur er et kapitel for sig, med bergkæden Sierra de Tramuntana langs den nordvestvendte kyst, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Mallorcas østkyst og midterste del af øen har sin helt egen charme og er ikke lige så kuperet, som resten af øen.

Den turistet del er Mallorca er ved de brede strande i Palmabugten og i bugterne nord nordøst, der er særlige børnevenlige med kilometervis af rent, hvidt og fint sand, kombineret med azurblåt og meget lavvandet Middelhav.

Palma på Mallorca er Middelhaves storby og en positiv overraskelse for de fleste, når de besøger Palma første gang. Palma med den charmerende gamle bydel med sine smalle gader, arkitektoniske perler og fantastiske restauranter. Perlen over det hele i Palma, er den gotiske katedral La Seu, der rejser ved havnefronten. La Seu er et stort arkitektonisk mesterværk, man ikke må gå glip af når man er i Palma.

 

Læs mere om Mallorcas seværdigheder